Tiramisú
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cuines
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El mascarpone és un formatge molt calòric, fet a base de crema de llet i nata. L'hem de consumir ocasionalment.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 4 rovells d'ou
- 250 g de mascarpone
- 50 g de sucre
- 8 melindros
- 50 ml de cafè
- 50 ml de vi ranci
- 2 cullerades de cacau en pols
PREPARACIÓ
1- Posem la cafetera a escalfar.
2- En un bol batem els rovells amb el sucre. Un cop blanquejat el rovell, el courem al bany maria durant uns 3 minuts sense deixar de remenar.
3- Treballem el mascarpone en un altre bol amb una llengua de silicona.
4-Afegim a poc a poc el rovell cuit al mascarpone sense deixar de remenar amb unes varetes fins que estigui tota la massa uniforme i sense grumolls. La posem en una mànega de pastisseria i la deixem refredar a la nevera.
5- Posarem en el fons d'un recipient els melindros amb la part més porosa cap amunt (és a dir, el sucre tocant a terra) i els amararem amb una barreja de cafè i vi ranci.
6- En aquest recipient on tenim els melindros, hi afegirem el mascarpone que tenim a la nevera. L'anem posant sobre els melindros amb cura, fins que cobreixi tota la base.
7- Amb l'ajuda d'un colador fi, escamparem el cacau per damunt.
2- En un bol batem els rovells amb el sucre. Un cop blanquejat el rovell, el courem al bany maria durant uns 3 minuts sense deixar de remenar.
3- Treballem el mascarpone en un altre bol amb una llengua de silicona.
4-Afegim a poc a poc el rovell cuit al mascarpone sense deixar de remenar amb unes varetes fins que estigui tota la massa uniforme i sense grumolls. La posem en una mànega de pastisseria i la deixem refredar a la nevera.
5- Posarem en el fons d'un recipient els melindros amb la part més porosa cap amunt (és a dir, el sucre tocant a terra) i els amararem amb una barreja de cafè i vi ranci.
6- En aquest recipient on tenim els melindros, hi afegirem el mascarpone que tenim a la nevera. L'anem posant sobre els melindros amb cura, fins que cobreixi tota la base.
7- Amb l'ajuda d'un colador fi, escamparem el cacau per damunt.