Tiramisú per a nens
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Aina Ruiz de Castañeda (8 anys)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 500 g de melindros
- 1 terrina de formatge Mascarpone
- 4 tasses de llet
- 150 g de sucre de canya ecològic
- 2 ous
- cacau en pols (per sobre)
PREPARACIÓ
Per començar, en un bol, bateu els ous. Quan estiguin ben batuts, afegiu-hi el sucre, continueu-ho batent fins que estigui ben barrejat, poseu-hi el mascarpone, a poc a poc, barregeu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, suqueu els melindros dins d'un bol de llet freda. Només s'han de mullar per banda i banda; no s'hi han de banyar. Seguidament, col·loqueu-los en línia en una safata de vidre o en una plàtera de postres. Quan tingueu una capa de melindros feta, poseu-hi al damunt la barreja de mascarpone, ous i sucre, cobrint bé els melindros.
Després, feu una altra capa de melindros i una de mascarpone amb ous i sucre, com si fos una lasanya. L'ideal és tres pisos de melindros i tres de mascarpone amb ous i sucre i la capa final ha de ser la del mascarpone.
Quan el tingueu enllestit, poseu-lo a la nevera un mínim de 8 hores. Passades les 8 hores, espolseu-hi per sobre cacau en pols, tirat amb un colador perquè no us quedi granulat.
I ja per acabar, ja podeu servir el tiramisú.
A continuació, suqueu els melindros dins d'un bol de llet freda. Només s'han de mullar per banda i banda; no s'hi han de banyar. Seguidament, col·loqueu-los en línia en una safata de vidre o en una plàtera de postres. Quan tingueu una capa de melindros feta, poseu-hi al damunt la barreja de mascarpone, ous i sucre, cobrint bé els melindros.
Després, feu una altra capa de melindros i una de mascarpone amb ous i sucre, com si fos una lasanya. L'ideal és tres pisos de melindros i tres de mascarpone amb ous i sucre i la capa final ha de ser la del mascarpone.
Quan el tingueu enllestit, poseu-lo a la nevera un mínim de 8 hores. Passades les 8 hores, espolseu-hi per sobre cacau en pols, tirat amb un colador perquè no us quedi granulat.
I ja per acabar, ja podeu servir el tiramisú.