Timbal de pop

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Ruiz
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fragata, Sitges

INGREDIENTS

  • 800 g de pop cuit
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • pell de llimona
  • pell de taronja
  • 6 g de pebre vermell dolç
  • 1/2 l de l'aigua de cocció del pop
  • 4 patates
  • 1 pebrot vermell
  • 1/2 l d'oli d'oliva
  • farigola
  • 3 g d'agar-agar per litre d'aigua
  • sal
  • allioli i all confitat (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó les pastanagues pelades, la ceba pelada, la pell de la taronja, la pell de la llimona i el pop,
, cobriu-ho tot amb oli i deixeu-lo confitar a foc suau durant unes 6 hores.

Mentrestant, en un altre cassó amb oli abundant, pebre vermell i sal, confiteu les patates tallades a daus, a foc suau.

Per fer la gelatina, poseu en un cassó l'aigua de la cocció del pop, el pebrot vermell picat, el pebre vermell i l'agar-agar, escalfeu-ho una mica, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.

Per fer el timbal de pop, talleu el pop a rodanxes, poseu-les dins d'un motllo, cobriu-les amb la gelatina i deixeu-ho refredar a la nevera.

I ja per acabar, emplateu el timbal de pop, desemmotlleu-lo, poseu-hi les patates pel voltant i guarniu el plat amb una mica d'all confitat, allioli i una branqueta de farigola.
Anar al contingut