Timbal d'amanida fresca de primavera
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Tomàs Cuadrado
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
- Informació nutricional -Obre
Aquesta amanida conté els tres principals grups de nutrients. Podria ser un bon plat únic per als dies de calorAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 tomàquets verds
- 1 patata grossa
- 250 g de bonítol en conserva
- 2 ous
- 1 ceballot
- 1 taronja
- pebre
- escames de sal
- salsa de soja
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bulliu la patata sencera i amb pell. Quan estigui cuita, deixeu-la refredar, peleu-la, talleu-la a rodanxes i reserveu-la.
A continuació, en un altre cassó amb aigua bulliu els ous. Quan estiguin cuits, deixeu-los refredar, peleu-los, talleu-los a rodanxes i reserveu-los.
Tot seguit, poseu en un bol el ceballot tallat a la juliana juntament amb l'oli d'oliva, la salsa de soja, les escames de sal i el pebre i deixeu-lo macerar durant un parell o 3 d'hores.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, poseu-hi una capa de rodanxes de patata al fons, una de rodanxes d'ou a sobre, una de rodanxes de taronja, una de rodanxes de tomàquet, una de bonítol i cobriu-ho amb el ceballot confitat. Finalment, desemmotlleu-ho i amaniu-ho tot amb la salsa de macerar el ceballot.
A continuació, en un altre cassó amb aigua bulliu els ous. Quan estiguin cuits, deixeu-los refredar, peleu-los, talleu-los a rodanxes i reserveu-los.
Tot seguit, poseu en un bol el ceballot tallat a la juliana juntament amb l'oli d'oliva, la salsa de soja, les escames de sal i el pebre i deixeu-lo macerar durant un parell o 3 d'hores.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, poseu-hi una capa de rodanxes de patata al fons, una de rodanxes d'ou a sobre, una de rodanxes de taronja, una de rodanxes de tomàquet, una de bonítol i cobriu-ho amb el ceballot confitat. Finalment, desemmotlleu-ho i amaniu-ho tot amb la salsa de macerar el ceballot.