Textures de cítrics

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pastelería Torres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastelería Torres, Sta. Coloma de Gramanet

INGREDIENTS

  • 1 gelat de llimona
  • Crema de taronja:
  • 100 g de nata
  • 150 g de suc de taronja
  • 40 g de sucre
  • 60 g de rovells Granissat de llima:
  • 200 g de suc de llima
  • 70 g d'aigua
  • 130 g de sucre Aranja caramel·litzada:
  • 100 g de sucre
  • aigua
  • aranges

PREPARACIÓ

Per fer el granissat de llima, barregeu 200 grams de llima i 40 grams de sucre i deixeu-ho al congelador 24 hores.
Per fer la crema de taronja, poseu en un cassó llet i suc de taronja. Deixeu que s'espessi per sota dels 85 graus. A continuació, barregeu en un bol els rovells i el sucre. Quan la crema de taronja arrenqui el bull, afegiu-hi els rovells i el sucre i remeneu-ho. Després, poseu-ho en un altre recipient, i deixeu-ho reposar una hora perquè agafi cos. Per fer el caramel, poseu el sucre en una paella ben calenta amb una mica de suc de llima i barregeu-ho. Quan tingueu el caramel torrat, incorporeu-hi els grills d'aranja i caramel·litzeu-los. I ja per acabar, poseu la crema de taronja al fons del plat i a sobre el granissat. Col·loqueu el gelat de llimona a sobre del granissat i els grills d'aranja al voltant. Decoreu-ho amb un cordó de caramel.
Anar al contingut