Tempura de calçots

Puntuació:

2,89 / 5

Categoria:
altres
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (411 vots)

Ingredients

  • 12 calçots
  • 200 gr de farina de tempura
  • 280 gr d’aigua molt freda
  • Oli d’oliva 0,4º

Elaboració

Triarem els calçots més primets i els pelarem. A part barrejarem la farina de tempura amb l’aigua i hi posarem un parell de glaçons. Passem els calçots per la tempura i els fregim en oli ben calent, així amb el contrast de la tempura molt freda i l’oli molt calent ens quedaràn ben cruixents i no absorviran oli.

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (1)

  • Imma

    Imma diu:

    25/02/2009 10:55:38 Marca com a ofensiu

    Ens van sobrar calçots ja fets a la brasa, vaig preparar dos plats. -Calçots arrebossats com dieu aquí, però en lloc d?aigua poso sifó fred. -Crema de calçots: bullim els calçots i tallats petits, amb una patata, caldo de pollastre (aigua+ caldo concentrat) afegir crema de llet i passar-ho per la batedora fins que quedi molt fi. Servir calent. Salut

Recepta de:
Receptes publicades:
103
Vots rebuts:
38579
Comentaris rebuts:
89
Seguidors:
51