Tebi de peres amb confit d'ànec

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 cuixa de ànec confitada en el seu propi greix i envasada al buit
  • 2 peres de textura ferma però no farinosa
  • 6 xampinyons
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • el suc de 1/2 llimona
  • vinagre de Mòdena
  • unes fulles d'estragó fresc
  • 1 patata bullida

PREPARACIÓ

1. Comencem per temperar l'ànec, posant-lo 1 minut al microones.
2. Obrim la bossa on hi ha l'ànec i en guardem el greix.
3. Aquest greix és el que aprofitarem per coure els ingredients d'aquest plat.
4. En una paella hi posem el greix i hi coem els xampinyons i les peres, tot tallat a trossos.
5. Hi incorporem la patata bullida i el pebrot escalivat.
6. Hi afegim unes quantes fulles d'estragó, el suc de llimona i el vinagre de Mòdena i ho deixem reduir.
7. Ho remenem.
8. Ho posem tot en un plat amb l'ànec calent al damunt.
Anar al contingut