Tatin de fetge d'ànec i poma

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manuel Campos
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El tovalló verd, Sant Pere de Ribes

INGREDIENTS

  • 4 corones de pasta de full
  • 2 pomes 'Granny Smith'
  • 500 g de fetge d'ànec
  • 1 copa de Porto
  • 1 gotet de suc de carn

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu els talls de fetge d'ànec i marqueu-los en una paella ben calenta.
Després, retireu el fetge d'ànec. A continuació, daureu les rodanxes de poma pelada i sense llavors a la paella on havíeu fet el fetge d'ànec. Tot seguit, col·loqueu les rodanxes de poma al fons dels motllos, poseu-hi el fetge d'ànec a sobre i cobriu-ho amb la pasta de full. Deixeu-ho coure al forn uns 8 o 10 minuts a 200 graus. Mentrestant, comenceu a reduir el Porto en una paella. Després, afegiu-hi una mica de suc de carn i uns talls de fetge d'ànec cru que deixareu coure uns minuts. I ja, per acabar, desemmotlleu els 'tatins' i emplateu-los. Disposeu un tros de fetge d'ànec a sobre i salsegeu-ho.
Anar al contingut