Tàrtar tebi d'anguila fumada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Walter
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat

INGREDIENTS

  • 300 g d'anguila
  • 20 de tomàquets madurs
  • 2 d'escalunyes
  • vinagre balsàmic
  • 1 llimona
  • 2 g de julivert
  • 2 g de cerfull
  • 2 g de pebre mòlt
  • 4 g de flor de sal
  • oli d'oliva
  • sal
  • barreja d'enciams
  • oli d'alfàbrega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol els daus d'anguila fumada, els daus de tomàquet pelat, el julivert picat, la sal, el pebre, l'escalunya picada i el suc de llimona, i barregeu-ho.
Tot seguit, agafeu els tomàquets que haureu escaldat i pelat, talleu la part superior i buideu-los. Després, farciu-los amb l'anguila. Emplateu els tomàquets de manera que el farcit quedi cap a baix i amaniu-los amb sal, pebre, oli i vinagre balsàmic. Finalment, deixeu-los gratinar al forn durant 5 minuts. A continuació, emplateu els tomàquets formant un cercle al centre del plat. Col·loqueu-hi els enciams amanits amb pebre, sal, vinagre balsàmic i oli d'oliva al centre. Després, decoreu-ho amb una mica d'oli d'alfàbrega i acompanyeu-ho amb unes torrades.
Anar al contingut