Tàrtar tebi d'anguila fumada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Walter
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat
INGREDIENTS
- 300 g d'anguila
- 20 de tomàquets madurs
- 2 d'escalunyes
- vinagre balsàmic
- 1 llimona
- 2 g de julivert
- 2 g de cerfull
- 2 g de pebre mòlt
- 4 g de flor de sal
- oli d'oliva
- sal
- barreja d'enciams
- oli d'alfàbrega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol els daus d'anguila fumada, els daus de tomàquet pelat, el julivert picat, la sal, el pebre, l'escalunya picada i el suc de llimona, i barregeu-ho.
Tot seguit, agafeu els tomàquets que haureu escaldat i pelat, talleu la part superior i buideu-los. Després, farciu-los amb l'anguila. Emplateu els tomàquets de manera que el farcit quedi cap a baix i amaniu-los amb sal, pebre, oli i vinagre balsàmic. Finalment, deixeu-los gratinar al forn durant 5 minuts. A continuació, emplateu els tomàquets formant un cercle al centre del plat. Col·loqueu-hi els enciams amanits amb pebre, sal, vinagre balsàmic i oli d'oliva al centre. Després, decoreu-ho amb una mica d'oli d'alfàbrega i acompanyeu-ho amb unes torrades.
Tot seguit, agafeu els tomàquets que haureu escaldat i pelat, talleu la part superior i buideu-los. Després, farciu-los amb l'anguila. Emplateu els tomàquets de manera que el farcit quedi cap a baix i amaniu-los amb sal, pebre, oli i vinagre balsàmic. Finalment, deixeu-los gratinar al forn durant 5 minuts. A continuació, emplateu els tomàquets formant un cercle al centre del plat. Col·loqueu-hi els enciams amanits amb pebre, sal, vinagre balsàmic i oli d'oliva al centre. Després, decoreu-ho amb una mica d'oli d'alfàbrega i acompanyeu-ho amb unes torrades.