Tàrtar de verat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dani Nieto
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Marítim, Tossa de Mar

INGREDIENTS

  • 4 verats
  • 2 tomàquets de pera
  • 1 manat de cibulet
  • 1 pot d'ous d'arengada
  • 4 ous de guatlla
  • 1 baguet torrada
  • 1 enciam vermell
  • sal en escames
  • oli verge extra
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint escaldeu els tomàquets durant 10 segons.
Després, deixeu-los refredar en un bol amb aigua freda, peleu-los, traieu-ne la polpa, talleu-los a dauets i reserveu-los.A continuació, peleu el verat, traieu-li les espines, talleu-lo a dauets, poseu-lo en un bol juntament amb els dauets de tomàquet, el cibulet picat, la sal i l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el tàrtar de verat i tomàquet, poseu-hi els ous d'arengada a sobre, cobriu-lo amb un ou de guatlla cru i sense closca, desemmotlleu-lo, poseu-hi unes quantes torradetes i una mica d'enciam al costat i guarniu el plat amb una mica de pebre i sal en escames.
Anar al contingut