Tàrtar de vedella amb oli de llimona, tàperes i ceba
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Filet de vedella net
- Llimones
- Sal i pebre negre
- Oli d'oliva verge
- Tàperes
- Ceba tendra
- Porradell
- Pa
PREPARACIÓ
1. Poliu el filet i talleu-lo amb un ganivet a trossets petits.
2. Feu l'oli de llimona amb la ratlladura de la pell de llimona, el suc, sal, pebre i oli d'oliva.
3. Renteu i piqueu la ceba tendra i el porradell.
4. Torreu el pa al forn.
5. Barregeu el tàrtar amb les tàperes, la ceba i el porradell. Amaniu-ho amb la vinagreta de llimona.
*Es pot acompanyar amb torradetes.
2. Feu l'oli de llimona amb la ratlladura de la pell de llimona, el suc, sal, pebre i oli d'oliva.
3. Renteu i piqueu la ceba tendra i el porradell.
4. Torreu el pa al forn.
5. Barregeu el tàrtar amb les tàperes, la ceba i el porradell. Amaniu-ho amb la vinagreta de llimona.
*Es pot acompanyar amb torradetes.