Tàrtar de tonyina amb guacamole i plàtan fregit

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Maria del Mar Arnalot
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cúpula, Fundació Melchor Colet, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de tonyina
  • 1 culleradeta d'anet
  • 1 culleradeta d'estragó
  • 6 gotes de tabasco
  • 1 rajolí de Perrins
  • 1 escalunya picada
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva verge
  • 2 alvocats
  • 1 tomàquet
  • 1/2 pebrot vermell
  • suc d'una llimona
  • 1 plàtan
  • 100 ml de salsa de soja

PREPARACIÓ

Per començar, poseu tonyina picada, sal, pebre, salsa Perrins, tabasco, anet, estragó, tàperes picades, escalunya i oli en un bol i remeneu-ho.
A continuació, fregiu en una paella amb l'oli ben calent el plàtan tallat en rodanxes i en làmines. Deixeu-lo sobre un paper absorvent. Per fer el guacamole, peleu, traieu el pinyol i aixafeu amb una forquilla l'alvocat. Incorporeu-hi suc de llimona, tomàquet pelat i picat i pebrot picat, i remeneu-ho. I ja per acabar, poseu el tàrtar en un motllo i emplateu-lo sobre una torrada. Tot seguit, desemmotlleu-lo i serviu-lo acompanyat del guacamole, el plàtan fregit i una vinagreta que prèviament haureu preparat barrejant 3 parts de soja per cada part d'oli.
Anar al contingut