Tàrtar de peix amb guacamole

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Ferré
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Acontraluz

INGREDIENTS

  • 150 g de bonítol
  • 150 g de bacallà salat
  • 150 g de salmó
  • Per al guacamole:
  • 1/2 kg de puré d'alvocats
  • 25 g de ceba tendra
  • 25 g de tomàquet vermell
  • julivert
  • pebre vermell picant
  • oli verge
  • sal Per a la vinagreta:
  • 10 cl d'oli d'oliva verge
  • 5 cl d'oli de sèsam
  • 2 cl de vinagre de Xerès
  • 4 cl de soja líquida
  • 10 g de gingebre
  • sal
  • pebre
  • sèsam

PREPARACIÓ

Per fer el guacamole, poseu el puré d'alvocats amb un raig de llimona perquè no s'ennegreixi en un bol.
Afegiu-hi el tomàquet pelat, sense llavors i picat, la ceba tendra picada, el julivert, la sal, el pebre vermell picant i l'oli verge. Barregeu-ho tot molt bé. Per fer el tàrtar, piqueu el bonítol a daus i poseu-lo en un bol. Després, incorporeu-hi el salmó picat i el bacallà salat picat. Afegiu-hi la vinagreta que prèviament haureu preparat i remeneu-ho tot. Per muntar el plat, ompliu un motlle cilíndric fins a la meitat amb el tàrtar i aplaneu-ho una mica. Tot seguit, poseu-hi a sobre el guacamole i torneu-ho a aplanar. Després, desemmotlleu-ho i afegiu-hi una mica de vinagreta. I ja per acabar, poseu per sobre del guacamole una mica de sèsam torrat i de sèsam negre.
Anar al contingut