Tàrtar de iogurt
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Tàrtar de iogurt
- (2 persones)
- 1 iogurt natural
- fulles grosses de ruca
- 20 g de pinyons torrats
- 1 ceba tendra
- 2 raves vermells nets
- 1 tomàquet
PREPARACIÓ
1. Per fer el tàrtar, rentem el tomàquet i els raves.
2. Tallem la ruca i la posem en un bol amb el iogurt. Batem la ruca amb el iogurt i hi afegim sal, oli d'oliva, pinyons torrats, raves i ceba tendra.
3. Salpebrem el tomàquet i l'emplatem.
*Aquest tàrtar s'acompanya d'una cuixa de pollastre a la planxa amb poma, com a segon plat, al menú proposat el 24 de març.
2. Tallem la ruca i la posem en un bol amb el iogurt. Batem la ruca amb el iogurt i hi afegim sal, oli d'oliva, pinyons torrats, raves i ceba tendra.
3. Salpebrem el tomàquet i l'emplatem.
*Aquest tàrtar s'acompanya d'una cuixa de pollastre a la planxa amb poma, com a segon plat, al menú proposat el 24 de març.