Tàrtar de gambes de Palamós amb alvocat i tomàquet

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Toni Izquierdo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mas dels Arcs, Palamós
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'advocat és una fruita molt energètica que conté greixos insaturats, és a dir, cardiosaludables.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de gamba petita
  • sal rosada
  • pebre blanc
  • 2 alvocats madurs
  • 4 tomàquets madurs
  • sal
  • oli d'oliva
  • fulles d'enciam per acompanyar

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu els tomàquets durant un minutet, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, traieu-ne les llavors, piqueu-los, poseu-los en un bol amb una mica d'oli, sal i pebre blanc i deixeu-ho macerar durant 15 minuts.

Mentrestant, peleu les cues de gambes, piqueu-les, poseu-les en un bol, afegiu-hi la sal rosada, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar uns minuts.

A continuació, peleu els alvocats i talleu-los a dauets.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el tomàquet, l'alvocat i les gambes, aixafeu-ho una mica, desemmotlleu-ho, poseu-hi una mica d'enciam al costat i amaniu-ho tot amb oli d'oliva.
Anar al contingut