Taronja amb taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sàbat
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sàbat, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- 4 taronges
- almívar (1 l d'aigua i 700 g de sucre)
- 1 fulla de menta
PREPARACIÓ
Per començar, traieu la capa més fina de la pell de les taronges amb un pelador, procurant no agafar la pell blanca.
Tot seguit, talleu les peles de taronja a la juliana i confiteu-les en un cassó amb un litre d'aigua i 700 grams de sucre. Remeneu-ho amb una escumadora i deixeu-ho bullir durant uns 40 minuts. Després poseu-ho a la nevera. Mentrestant, acabeu de pelar les taronges, que quedin ben netes, i talleu-les a grills. I per acabar, poseu els grills de taronja en una copa de còctel. Afegiu-hi al damunt la taronja confitada i una mica d'almívar. Decoreu-ho amb unes fulles de menta.
Tot seguit, talleu les peles de taronja a la juliana i confiteu-les en un cassó amb un litre d'aigua i 700 grams de sucre. Remeneu-ho amb una escumadora i deixeu-ho bullir durant uns 40 minuts. Després poseu-ho a la nevera. Mentrestant, acabeu de pelar les taronges, que quedin ben netes, i talleu-les a grills. I per acabar, poseu els grills de taronja en una copa de còctel. Afegiu-hi al damunt la taronja confitada i una mica d'almívar. Decoreu-ho amb unes fulles de menta.