Suquet de rap amb favetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Domingo García
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casino del Castell de Peralada , Peralada (Girona)
INGREDIENTS
- 4 cues de rap
- 1/2 l de fumet de peix
- 2 patates
- sal, pebre
- oli d'oliva
- 200 g de faves tendres (pelades)
- una mica de farina Per a la picada:
- 6 grans d'all
- 10 ametlles
- 1 nyora
- 1 llesca de pa
- 1 gotet de fumet de peix
PREPARACIÓ
Comenceu aquest plat preparant la picada.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi els alls sencers a poc a poc. Retireu-los. Després fregiu-hi les ametlles, el pa i la nyora (tot per separat). Finalment, tritureu tots aquests ingredients amb oli d'oliva i brou. Tot seguit, salpebreu el rap, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella. Un cop daurat, tireu-hi les favetes i les patates tallades a daus. Remeneu-ho, cobriu-ho amb el fumet de peix i deixeu-ho coure entre 7 i 8 minuts. A mitja cocció incorporeu-hi la picada. Deixeu-ho uns 5 minuts més al foc i ja podreu servir-ho.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi els alls sencers a poc a poc. Retireu-los. Després fregiu-hi les ametlles, el pa i la nyora (tot per separat). Finalment, tritureu tots aquests ingredients amb oli d'oliva i brou. Tot seguit, salpebreu el rap, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella. Un cop daurat, tireu-hi les favetes i les patates tallades a daus. Remeneu-ho, cobriu-ho amb el fumet de peix i deixeu-ho coure entre 7 i 8 minuts. A mitja cocció incorporeu-hi la picada. Deixeu-ho uns 5 minuts més al foc i ja podreu servir-ho.