Suquet de rap amb favetes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Domingo García
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casino del Castell de Peralada , Peralada (Girona)

INGREDIENTS

  • 4 cues de rap
  • 1/2 l de fumet de peix
  • 2 patates
  • sal, pebre
  • oli d'oliva
  • 200 g de faves tendres (pelades)
  • una mica de farina Per a la picada:
  • 6 grans d'all
  • 10 ametlles
  • 1 nyora
  • 1 llesca de pa
  • 1 gotet de fumet de peix

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat preparant la picada.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi els alls sencers a poc a poc. Retireu-los. Després fregiu-hi les ametlles, el pa i la nyora (tot per separat). Finalment, tritureu tots aquests ingredients amb oli d'oliva i brou. Tot seguit, salpebreu el rap, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella. Un cop daurat, tireu-hi les favetes i les patates tallades a daus. Remeneu-ho, cobriu-ho amb el fumet de peix i deixeu-ho coure entre 7 i 8 minuts. A mitja cocció incorporeu-hi la picada. Deixeu-ho uns 5 minuts més al foc i ja podreu servir-ho.
Anar al contingut