Suquet de pops amb patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal
INGREDIENTS
- 1/2 kg de pops
- 1 l de fumet de peix
- 2 cebes
- 8 tomàquets madurs
- 1 gra d'all
- 4 patates
- oli d'oliva i sal
- Per a la picada:
- 2 alls
- 1 llesca de pa fregit
- julivert
PREPARACIÓ
Per fer la picada, poseu en un morter els alls tallats a làmines, el pa fregit i les fulles de julivert i tritureu-ho tot bé.
Tot seguit, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada.
Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all tallat a làmines i els tomàquets picats, i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts.
Mentrestant, en una paella amb l'oli ben calent, salteu-hi els pops i rectifiqueu-los de sal.
A continuació, en una cassola amb l'oli ben calent, poseu-hi la picada i el sofregit i remeneu-ho tot bé.
Seguidament, afegiu-hi les patates tallades a daus i el fumet de peix, i deixeu-ho coure.
Finalment, afegiu-hi els pops, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més i ja podeu emplatar-ho.
Tot seguit, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada.
Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all tallat a làmines i els tomàquets picats, i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts.
Mentrestant, en una paella amb l'oli ben calent, salteu-hi els pops i rectifiqueu-los de sal.
A continuació, en una cassola amb l'oli ben calent, poseu-hi la picada i el sofregit i remeneu-ho tot bé.
Seguidament, afegiu-hi les patates tallades a daus i el fumet de peix, i deixeu-ho coure.
Finalment, afegiu-hi els pops, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més i ja podeu emplatar-ho.