Suquet de peix
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Raimon Braun
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
- Informació nutricional -Obre
Al igual que el peix, el marisc aporta una bona quantitat de proteïnes, minerals dels que podem destacat el calci, el magnesi, el fòsfor o el ferro, i vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 100 g de sèpia
- 4 escamarlans
- 4 talls d'escórpora
- bitxo
- 4 cullerades de tomàquet ratllat
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 gotet de vi blanc
- sal
- polsim de nou moscada
- 4 ametlles per a la picada
PREPARACIÓ
Per començar, poseu un bon raig d'oli a la cassola i afegiu-hi una mica de bitxo.
Quan l'oli estigui ben calent, abaixeu el foc i daureu-hi la sípia que haureu tallat en daus grossos i haureu salpebrat.Mentrestant, poseu el vi blanc en un cassó i deixeu que arrenqui el bull.Tot seguit, salpebreu els escamarlans, afegiu-los a la cassola i quan hagin agafat una mica de color, retireu-los i reserveu-los. A continuació, salpebreu els talls d'escórpora i incorporeu-los a la cassola, juntament amb el tomàquet ratllat, el polsim de nou moscada i el vi. Remeneu-ho tot bé i deixeu que cogui uns minuts, després, torneu a posar-hi els escamarlans i les ametlles picades. Torneu-ho a remenar, deixeu-ho reposar una mica i ja podreu emplatar-ho.
Quan l'oli estigui ben calent, abaixeu el foc i daureu-hi la sípia que haureu tallat en daus grossos i haureu salpebrat.Mentrestant, poseu el vi blanc en un cassó i deixeu que arrenqui el bull.Tot seguit, salpebreu els escamarlans, afegiu-los a la cassola i quan hagin agafat una mica de color, retireu-los i reserveu-los. A continuació, salpebreu els talls d'escórpora i incorporeu-los a la cassola, juntament amb el tomàquet ratllat, el polsim de nou moscada i el vi. Remeneu-ho tot bé i deixeu que cogui uns minuts, després, torneu a posar-hi els escamarlans i les ametlles picades. Torneu-ho a remenar, deixeu-ho reposar una mica i ja podreu emplatar-ho.