Suquet d'espardenyes i cloïsses

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lluís Fernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els Pescadors, Llançà (Alt Empordà)

INGREDIENTS

  • 400 g d'espardenyes
  • 800 g de patates
  • 1 punta de bitxo
  • 3 alls
  • pebrot verd
  • sal i pebre
  • 1 culleradeta de tomàquet
  • 1 tasseta d'oli
  • 12 cloïsses
  • fumet de peix

PREPARACIÓ

Daureu en una cassola amb oli els alls pelats i el bitxo.
Tot seguit, tireu-hi les espardenyes, deixeu-les enrossir uns segons i reserveu-les. Després, poseu a la cassola el pebrot verd tallat, el tomàquet i la patata pelada i tallada. Remeneu-ho bé, aboqueu-hi el fumet calent fins a cobrir les patates i deixeu-ho coure durant 15 minuts. A continuació, afegiu-hi les espardenyes i les cloïsses a la cassola, rectifiqueu el suquet de sal i pebre, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut