Suquet d'escórpora amb musclos de roca

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 filets d'escórpora de 200 g
  • 4 patates tallades a rodanxes
  • 1 tomàquet gran
  • 1/2 gra d'all
  • 1 copa de vi blanc
  • 16 musclos de roca
  • 6 cloïsses
  • julivert picat
  • pebre vermell
  • aigua de mar depurada o fumet de peix

PREPARACIÓ

En una cassola amb una mica d'oli, salteu-hi les patates, tallades a rodanxes.
Quan hagin agafat una mica de color, afegiu-hi l'all, picat. Deixeu-ho enrossir una estona i afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors. Un cop fet el sofregit, afegiu-hi el pebre vermell dolç i poseu-hi una mica de julivert picat. Tot seguit, tireu-hi el vi, deixeu-ho reduir i afegiu-hi l'aigua de mar bullent. Quan torni a arrencar el bull, incorporeu-hi l'escórpora i, uns quants minuts després, poseu-hi els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho coure fins que els musclos i les cloïsses s'hagin obert i ja ho podeu servir.
Anar al contingut