Suquet d'escórpora amb musclos de roca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 filets d'escórpora de 200 g
- 4 patates tallades a rodanxes
- 1 tomàquet gran
- 1/2 gra d'all
- 1 copa de vi blanc
- 16 musclos de roca
- 6 cloïsses
- julivert picat
- pebre vermell
- aigua de mar depurada o fumet de peix
PREPARACIÓ
En una cassola amb una mica d'oli, salteu-hi les patates, tallades a rodanxes.
Quan hagin agafat una mica de color, afegiu-hi l'all, picat. Deixeu-ho enrossir una estona i afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors. Un cop fet el sofregit, afegiu-hi el pebre vermell dolç i poseu-hi una mica de julivert picat. Tot seguit, tireu-hi el vi, deixeu-ho reduir i afegiu-hi l'aigua de mar bullent. Quan torni a arrencar el bull, incorporeu-hi l'escórpora i, uns quants minuts després, poseu-hi els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho coure fins que els musclos i les cloïsses s'hagin obert i ja ho podeu servir.
Quan hagin agafat una mica de color, afegiu-hi l'all, picat. Deixeu-ho enrossir una estona i afegiu-hi el tomàquet, pelat i sense llavors. Un cop fet el sofregit, afegiu-hi el pebre vermell dolç i poseu-hi una mica de julivert picat. Tot seguit, tireu-hi el vi, deixeu-ho reduir i afegiu-hi l'aigua de mar bullent. Quan torni a arrencar el bull, incorporeu-hi l'escórpora i, uns quants minuts després, poseu-hi els musclos i les cloïsses. Deixeu-ho coure fins que els musclos i les cloïsses s'hagin obert i ja ho podeu servir.