Suflé de castanyes amb gelat de nata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Ferrer
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Saüc, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de nata líquida
  • 100 g de farina de castanya crua
  • 50 g de farina d'ametlla
  • 10 g de mantega
  • 150 g de clara d'ou
  • 100 g de rovell d'ou
  • 75 g de sucre
  • sucre de llustre
  • paper sulfuritzat
  • 200 g de gelat de nata
  • 50 g de groselles vermelles

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la farina d'ametlla, la farina de castanyes, els rovells, la nata i remeneu-ho bé.
A continuació, en un altre bol, munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi el sucre a poc a poc sense deixar de remenar.

Tot seguit, poseu les clares muntades a la barreja anterior, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera.

Mentrestant, unteu el paper sulfuritzat amb mantega i sucre de llustre i folreu el motlle amb el paper. Seguidament, ompliu el motlle fins a la meitat amb la barreja i poseu-ho al forn a 200 graus durant 7 o 8 minuts.

I ja per acabar, desemmotlleu, retireu el paper sulfuritzat i emplateu-ho. Podeu guarnir el plat amb groselles i una bola de gelat de nata.
Anar al contingut