Suflé de castanyes amb gelat de nata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Ferrer
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Saüc, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de nata líquida
- 100 g de farina de castanya crua
- 50 g de farina d'ametlla
- 10 g de mantega
- 150 g de clara d'ou
- 100 g de rovell d'ou
- 75 g de sucre
- sucre de llustre
- paper sulfuritzat
- 200 g de gelat de nata
- 50 g de groselles vermelles
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol la farina d'ametlla, la farina de castanyes, els rovells, la nata i remeneu-ho bé.
A continuació, en un altre bol, munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi el sucre a poc a poc sense deixar de remenar.
Tot seguit, poseu les clares muntades a la barreja anterior, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera.
Mentrestant, unteu el paper sulfuritzat amb mantega i sucre de llustre i folreu el motlle amb el paper. Seguidament, ompliu el motlle fins a la meitat amb la barreja i poseu-ho al forn a 200 graus durant 7 o 8 minuts.
I ja per acabar, desemmotlleu, retireu el paper sulfuritzat i emplateu-ho. Podeu guarnir el plat amb groselles i una bola de gelat de nata.
A continuació, en un altre bol, munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi el sucre a poc a poc sense deixar de remenar.
Tot seguit, poseu les clares muntades a la barreja anterior, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera.
Mentrestant, unteu el paper sulfuritzat amb mantega i sucre de llustre i folreu el motlle amb el paper. Seguidament, ompliu el motlle fins a la meitat amb la barreja i poseu-ho al forn a 200 graus durant 7 o 8 minuts.
I ja per acabar, desemmotlleu, retireu el paper sulfuritzat i emplateu-ho. Podeu guarnir el plat amb groselles i una bola de gelat de nata.