Sopa verda
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sopa verda
- 1 manat de bledes vermelles
- 1 manat d'espinacs
- 1 manat de bledes
- 1 coliflor verda
- 1 bròquil
- 2 porros petits
- miso
PREPARACIÓ
1. Tallem la part blanca dels porros en trossets ben petits i els fem fregir en una cassola calenta amb una mica d'oli. Fem que suïn.
2. Afegim a la cassola quatre cullerots d'aigua calent.
3. Ara hi posem una mica del bròquil i de la coliflor verda.
4. En un got diluïm dues culleradetes de miso (una per persona) en aigua calenta. Farem servir aquesta barreja com si fos una picada, i l'afegirem al final de la cocció perquè la potència de sabor sigui màxima i no variï amb una cocció llarga.
5. Piquem algunes fulles dels tres tipus que tenim: bledes blanques, bledes vermelles i espinacs.
6. Quan veiem que les verdures estan en un punt cruixent, i no passades de cocció, abaixem una miqueta el foc i hi afegim les fulles, simplement perquè s'escaldin, i el miso que hem diluït en aigua. Ho deixem fer uns segons i ja ho tindrem!
2. Afegim a la cassola quatre cullerots d'aigua calent.
3. Ara hi posem una mica del bròquil i de la coliflor verda.
4. En un got diluïm dues culleradetes de miso (una per persona) en aigua calenta. Farem servir aquesta barreja com si fos una picada, i l'afegirem al final de la cocció perquè la potència de sabor sigui màxima i no variï amb una cocció llarga.
5. Piquem algunes fulles dels tres tipus que tenim: bledes blanques, bledes vermelles i espinacs.
6. Quan veiem que les verdures estan en un punt cruixent, i no passades de cocció, abaixem una miqueta el foc i hi afegim les fulles, simplement perquè s'escaldin, i el miso que hem diluït en aigua. Ho deixem fer uns segons i ja ho tindrem!