Sopa torrada amb mandonguilles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Anna Genís (professora de màrqueting de Vilanova i la Geltrú)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1,5 litres de caldo de Nadal Aneto
- 100 g de pa
- 200 g de carn picada de porc
- 200 g de llenega negra
- 1/2 ou
- farina de blat de moro
- oli oliva verge extra
- all i julivert
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les llesques de pa al forn, preescalfat, a 150 graus, i deixeu-les-hi fins que quedin torrades, aproximadament uns 10 minuts.
A continuació, poseu el caldo de Nadal a escalfar.
Per fer les mandonguilles, poseu en un bol la carn picada, l'all i julivert picats, una mica de sal i mig ou batut, barregeu-ho bé amb una forquilla, feu les mandonguilles amb les mans, passeu-les per farina de blat de moro, fregiu-les en una paella amb oli abundant i reserveu-les sobre paper film.
Tot seguit, afegiu el pa torrat al caldo calent, deixeu-ho coure uns minuts, incorporeu-hi les mandonguilles i deixeu-ho coure tot junt una estona més.
Mentrestant, netegeu les llenegues amb un drap humit i fregiu-les en una paella amb una mica d'oli.
Finalment, afegiu les llenegues al caldo i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts perquè els gustos es fusionin.
I ja per acabar, emplateu la sopa torrada.
A continuació, poseu el caldo de Nadal a escalfar.
Per fer les mandonguilles, poseu en un bol la carn picada, l'all i julivert picats, una mica de sal i mig ou batut, barregeu-ho bé amb una forquilla, feu les mandonguilles amb les mans, passeu-les per farina de blat de moro, fregiu-les en una paella amb oli abundant i reserveu-les sobre paper film.
Tot seguit, afegiu el pa torrat al caldo calent, deixeu-ho coure uns minuts, incorporeu-hi les mandonguilles i deixeu-ho coure tot junt una estona més.
Mentrestant, netegeu les llenegues amb un drap humit i fregiu-les en una paella amb una mica d'oli.
Finalment, afegiu les llenegues al caldo i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts perquè els gustos es fusionin.
I ja per acabar, emplateu la sopa torrada.