Sopa freda de poma i ametllons verds

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Fabra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: QuintaForca, Nulles (Alt Camp)
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'all és un aliment molt recomanable per a les persones que tenen la tensió alta pel seu efecte vasodilatador.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de poma golden
  • 200 g d'ametlla marcona
  • 20 g d'ametllons verds
  • 150 ml d'oli d'oliva
  • 25 ml de vinagre de bóta
  • 3 grans d'all
  • 600 ml d'aigua
  • sal
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, poseu a la Thermomix la poma pelada i tallada a trossos, els ametllons, les ametlles, els alls, la sal, el vinagre i l'oli i tritureu-ho fins que tingueu una pasta espessa.

Seguidament, afegiu-hi l'aigua i torneu-ho a triturar fins que us quedi com una sopa. Després, deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona.

Mentrestant, talleu uns talls de poma a làmines ben fines i escaldeu-les en un cassó amb aigua bullint.

A continuació, tritureu la sopa, ja freda, amb el túrmix i passeu-la per un colador xinès.

I ja per acabar, poseu els talls de poma escaldada al fons del plat, cobriu-ho amb la sopa i poseu-hi per sobre uns quants ametllons verds, un raig d'oli i el cibulet picat.
Anar al contingut