Sopa freda de poma i ametllons verds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Fabra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: QuintaForca, Nulles (Alt Camp)
- Informació nutricional -Obre
L'all és un aliment molt recomanable per a les persones que tenen la tensió alta pel seu efecte vasodilatador.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 400 g de poma golden
- 200 g d'ametlla marcona
- 20 g d'ametllons verds
- 150 ml d'oli d'oliva
- 25 ml de vinagre de bóta
- 3 grans d'all
- 600 ml d'aigua
- sal
- cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, poseu a la Thermomix la poma pelada i tallada a trossos, els ametllons, les ametlles, els alls, la sal, el vinagre i l'oli i tritureu-ho fins que tingueu una pasta espessa.
Seguidament, afegiu-hi l'aigua i torneu-ho a triturar fins que us quedi com una sopa. Després, deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona.
Mentrestant, talleu uns talls de poma a làmines ben fines i escaldeu-les en un cassó amb aigua bullint.
A continuació, tritureu la sopa, ja freda, amb el túrmix i passeu-la per un colador xinès.
I ja per acabar, poseu els talls de poma escaldada al fons del plat, cobriu-ho amb la sopa i poseu-hi per sobre uns quants ametllons verds, un raig d'oli i el cibulet picat.
Seguidament, afegiu-hi l'aigua i torneu-ho a triturar fins que us quedi com una sopa. Després, deixeu-ho refredar a la nevera durant una estona.
Mentrestant, talleu uns talls de poma a làmines ben fines i escaldeu-les en un cassó amb aigua bullint.
A continuació, tritureu la sopa, ja freda, amb el túrmix i passeu-la per un colador xinès.
I ja per acabar, poseu els talls de poma escaldada al fons del plat, cobriu-ho amb la sopa i poseu-hi per sobre uns quants ametllons verds, un raig d'oli i el cibulet picat.