Sopa freda de cireres amb cues de gamba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gerard Solís
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 1/4 l d'aigua
- 1 kg de cireres espinyolades
- 16 cues de gamba
- 16 talls de formatge sec
- sal
- pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per fer la sopa feu bullir les cireres en un cassó amb aigua.
Mentrestant escaldeu les cues de gamba pelades en un altre cassó amb aigua i sal.
Poseu les cues de gambes al centre d'un plat fons i cobriu-les amb uns quants talls de formatge. Gratineu-ho al forn.
A continuació salpebreu la sopa de cireres i tritureu-la.
Amaniu les gambes gratinades amb formatge amb una mica de sal i oli i aboqueu-hi al voltant la sopa de cireres que prèviament haureu deixat refredar a la nevera. Podeu guarnir el plat amb una cirera i una mica de julivert.
Mentrestant escaldeu les cues de gamba pelades en un altre cassó amb aigua i sal.
Poseu les cues de gambes al centre d'un plat fons i cobriu-les amb uns quants talls de formatge. Gratineu-ho al forn.
A continuació salpebreu la sopa de cireres i tritureu-la.
Amaniu les gambes gratinades amb formatge amb una mica de sal i oli i aboqueu-hi al voltant la sopa de cireres que prèviament haureu deixat refredar a la nevera. Podeu guarnir el plat amb una cirera i una mica de julivert.