Sopa de rovellons i arrels de tardor
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- - 100 g de rovellons
- - 40 g de ratlladura de patata
- - 40 g de ratlladura de pastanaga
- - 40 g de ratlladura moniato
- - 200 cc de brou de gallina
- - 1 gra d'all, alls tendres, porradell fresc
- - oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
En una cassola de ferro, sofregim lleument, a foc moderat, els alls tendres i els rovellons tallats amb la mandolina.
Ho mullem amb el caldo de gallina i deixem que arrenqui un bull suau.
A part, sobre un bol amb força aigua freda, ratllem les arrels prèviament pelades amb la part grossa del ratllador.
Ho afegim a la sopa, ben escorregut, tastem el punt de sal, i ho deixem coure uns 5 minuts fins que les arrels quedin ben tendres.
Ho mullem amb el caldo de gallina i deixem que arrenqui un bull suau.
A part, sobre un bol amb força aigua freda, ratllem les arrels prèviament pelades amb la part grossa del ratllador.
Ho afegim a la sopa, ben escorregut, tastem el punt de sal, i ho deixem coure uns 5 minuts fins que les arrels quedin ben tendres.