Sopa de patata amb tòfona i ravioli de botifarra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Toni Bru
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de l’àspic, Falset
  • Informació nutricional
    -Obre

    la patata conté midó, un hidrat de carboni que proporciona energia paulatinament.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 500 g de patates de Prades
  • 1 l d'aigua
  • 1 tòfona (20 g) dels Ports
  • sal
  • Per al ravioli:
  • 2 botifarres del perol
  • 4 fulls de pasta wanton

PREPARACIÓ

Per començar, peleu i talleu les patates a daus i poseu-les en una olla a bullir amb aigua freda i sal. Quan s'hagin estovat, poseu-les en un got de Túrmix, tritureu-les amb l'oli per emulsionar i reserveu-les en calent.

A continuació, peleu les botifarres del perol i escalfeu-les al microones, durant dos minuts, perquè es desfacin. Seguidament, acabeu de desfer les botifarres, en un plat, amb l'ajuda d'una forquilla.

Mentrestant, escaldeu en aigua bullent els fulls de pasta wanton, uns 10 segons.

Després, passeu-les a un bol amb aigua freda per aturar la cocció i, de seguida, poseu-les damunt el taulell.

Tot seguit, farciu les fulles de pasta wanton amb la botifarra i doneu-hi forma de ravioli.

I ja per acabar, serviu un ravioli per plat, aboqueu-hi al costat la sopa de patata, i al cim lamineu-hi la tòfona. Podeu acabar-ho amb un raig d'oli d'oliva.
Anar al contingut