Sopa de gallina amb col picant
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sopa de gallina amb col picant
- (per a 2 persones)
- 1/4 de col
- 1 pit de gallina
- 100 g de preparat de verdures
- 2 cullerades de salsa agredolça
- 1 cullerada de tapioca en gra
- llavors de 3 bitxos
PREPARACIÓ
1. Escalfem una paella, hi tirem un bon raig d'oli i marquem el pit de gallina per les dues bandes. Després tallem el pit a trossets i els reservem.
2. Omplim una cassola de mida mitjana fins a la meitat amb aigua i l'escalfem sense que arribi a arrencar el bull.
3. Aboquem la tapioca i les llavors dels bitxos a la cassola.
4. A la paella on hem marcat el pit de gallina, hi marquem les verdures.
5. Afegim els trossets de pit de gallina a la paella.
5. Finalment, afegim a la cassola la salsa agredolça, la col i el contingut de la paella. Ho escalfem uns minuts i ja tenim la sopa preparada per anar a taula!
2. Omplim una cassola de mida mitjana fins a la meitat amb aigua i l'escalfem sense que arribi a arrencar el bull.
3. Aboquem la tapioca i les llavors dels bitxos a la cassola.
4. A la paella on hem marcat el pit de gallina, hi marquem les verdures.
5. Afegim els trossets de pit de gallina a la paella.
5. Finalment, afegim a la cassola la salsa agredolça, la col i el contingut de la paella. Ho escalfem uns minuts i ja tenim la sopa preparada per anar a taula!