Sopa de fredolics
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Sort
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell
INGREDIENTS
- 3 grans d'all
- 1 ceba mitjana
- 3/4 de kg de fredolics
- 1/2 l de brou de pollastre
- 400 g de carn picada
- farina
- 1 ou
- sal, pebre, oli
PREPARACIÓ
Amb una barreja de carn picada, ou batut, pa i all picat feu unes mandonguilles ben petites. Després enfarineu-les.
Enrossiu en una cassó amb oli la ceba i l'all picats. Quan estiguin una mica rossos, poseu-hi els fredolics tallats i deixeu-ho coure durant dos minuts. Després, afegiu-hi el brou de carn calent, les mandonguilles i la pasta de sopa. Deixeu-ho bullir durant 10 minuts.
I ja per acabar, rectifiqueu de sal la sopa i emplateu-la. Podeu servir-la amb un ou batut cru per sobre.
Enrossiu en una cassó amb oli la ceba i l'all picats. Quan estiguin una mica rossos, poseu-hi els fredolics tallats i deixeu-ho coure durant dos minuts. Després, afegiu-hi el brou de carn calent, les mandonguilles i la pasta de sopa. Deixeu-ho bullir durant 10 minuts.
I ja per acabar, rectifiqueu de sal la sopa i emplateu-la. Podeu servir-la amb un ou batut cru per sobre.