Sopa de carbassa amb oli picant de bitxos
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sopa de carbassa amb oli picant de bitxos
- (per a 2 persones)
- carbassa escalivada
- aigua de bullir
- blat de moro
- 2 espàrrecs verds
- 2 bitxos
- oli de gira-sol
- suc de cocció d'arròs i llenties
PREPARACIÓ
1.Per fer la sopa, comencem saltant els espàrrecs en una paella.
2.En una altra, daurem el blat de moro sense afegir-hi sal.
3.Posem una mica d'oli en una part de la paella i hi afegim una mica de picant.
4.Amb una cullera, aboquem al vas una mica de polpa de carbassa, que hem escalivat prèviament al forn, i el suc de cocció de l'arròs i les llenties
I ho triturem!
5. Hi afegim els espàrrecs, el blat de moro i l'oli, a la sopa.
2.En una altra, daurem el blat de moro sense afegir-hi sal.
3.Posem una mica d'oli en una part de la paella i hi afegim una mica de picant.
4.Amb una cullera, aboquem al vas una mica de polpa de carbassa, que hem escalivat prèviament al forn, i el suc de cocció de l'arròs i les llenties
I ho triturem!
5. Hi afegim els espàrrecs, el blat de moro i l'oli, a la sopa.