Sopa d'ortigues
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sopa d'ortigues per a 2 persones
- 20 g d'ortigues dessecades
- brots de soja frescos
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 ceba tendra
- fulles blanques d'enciam
- 1 ou
- 400 ml d'aigua envasada
PREPARACIÓ
1. Triem el bol on servirem la sopa i hi posem a dins l'ou cru.
2. Posem aigua en un cassó al foc amb les ortigues i ho deixem bullir uns 6 minuts.
3. Ara, tallem la ceba a la juliana.
4. Escalfem una paella amb un rajolinet d'oli, salem la ceba i saltem els brots de soja amb la ceba.
5. Afegim la salsa de soja a l'ou cru que tenim al bol.
6. Tallem les fulles d'enciam a la juliana i les afegim al saltat.
7. Afegim el saltat al bol on hi ha l'ou amb la soja.
8. Enretirem el cassó del foc i hi donem un cop de batedora elèctrica per trencar les fulles d'ortiga.
9. Passem ara la infusió per un colador i l'aboquem, neta de fulles, al bol de la sopa.
2. Posem aigua en un cassó al foc amb les ortigues i ho deixem bullir uns 6 minuts.
3. Ara, tallem la ceba a la juliana.
4. Escalfem una paella amb un rajolinet d'oli, salem la ceba i saltem els brots de soja amb la ceba.
5. Afegim la salsa de soja a l'ou cru que tenim al bol.
6. Tallem les fulles d'enciam a la juliana i les afegim al saltat.
7. Afegim el saltat al bol on hi ha l'ou amb la soja.
8. Enretirem el cassó del foc i hi donem un cop de batedora elèctrica per trencar les fulles d'ortiga.
9. Passem ara la infusió per un colador i l'aboquem, neta de fulles, al bol de la sopa.