Sopa agredolça

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 75 cl de llet de coco
  • 1 cullerada de gingebre
  • 50 cl de caldo d'aviram
  • 10 grans de pebre negre concassats
  • 10 fulles de marialluïsa seca
  • 75 g d'escalopines de pit de pollastre
  • 35 g de shii-take
  • 2 panotxes de mini blat de moro en conserva
  • 1 cullerada de suc de llima
  • 1 cullerada de daus de pebrot vermell
  • 1 ceba tendra
  • coriandre en fulla

PREPARACIÓ

1. Bulliu la llet de coco i el brou d'aviram en una cassola. Afegiu-hi el gingebre, el pebre i la meitat de les fulles de marialluïsa.
2. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure 8 minuts a foc lent.
3. Passeu el brou per un colador a una altra cassola. Torneu a posar-ho al foc i afegiu-hi el pollastre, el shii-take i el blat de moro.
4. Deixeu-ho coure uns 5-6 minuts fins que el pollastre sigui cuit.
5. Afegiu-hi la cullerada de suc de llima i la resta de fulles de marialluïsa.
6. Emplateu la sopa i afegiu-hi la ceba tendra tallada molt petita, el blat de moro, els dauets de pebrot vermell i les fulles de coriandre.
Anar al contingut