Sipietes confitades amb olives i taperons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Marquès
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El suquet de l'Almirall, Barcelona
INGREDIENTS
- 20 sipietes fresques
- 4 grans d'all
- 8 olives sevillanes
- 8 olives d'Aragó
- 100 g de taperons
- 1 cullerada de mantega
- 1 copa de brandi
- julivert
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, netegeu les sipietes i deixeu-les macerar a la nevera en un bol amb oli, grans d'all, sal i pebre, durant 24 hores.
A continuació, fregiu les sipietes en una paella amb una mica de l'oli amb el que les haureu macerat. Quan estiguin una mica daurades, afegiu-hi les olives tallades a làmines i els taperons sencers. Després, incorporeu-hi el brandi i deixeu-lo reduir una mica. Tot seguit, incorporeu-hi una mica de mantega i remeneu-ho. I ja, per acabar, emplateu les sipietes amb les olives i els taperons, i salpebreu-ho tot una mica.
A continuació, fregiu les sipietes en una paella amb una mica de l'oli amb el que les haureu macerat. Quan estiguin una mica daurades, afegiu-hi les olives tallades a làmines i els taperons sencers. Després, incorporeu-hi el brandi i deixeu-lo reduir una mica. Tot seguit, incorporeu-hi una mica de mantega i remeneu-ho. I ja, per acabar, emplateu les sipietes amb les olives i els taperons, i salpebreu-ho tot una mica.