Sípia ofegada amb xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- /2 kg de sípia
- 1 kg de patates
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 4 grans d'all amb pell
- 1 fulla de llorer
- julivert
- 1 presa de xocolata
- 1 gotet de vi blanc
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Poseu en una cassola un raig d'oli, la ceba trinxada, el tomàquet pelat i sense llavors també trinxat, els alls amb pell, el llorer i el julivert.
Afegiu-hi també la sípia tallada a daus, la xocolata, el vi blanc, la sal i una mica d'aigua.
Deixeu-ho coure tapat fins que la sípia estigui gairebé cuita. Després, fiqueu-hi les patates pelades i esqueixades, i deixeu-ho coure tot junt fins que les patates quedin toves. Ja podeu emplatar-ho.
Afegiu-hi també la sípia tallada a daus, la xocolata, el vi blanc, la sal i una mica d'aigua.
Deixeu-ho coure tapat fins que la sípia estigui gairebé cuita. Després, fiqueu-hi les patates pelades i esqueixades, i deixeu-ho coure tot junt fins que les patates quedin toves. Ja podeu emplatar-ho.