Sípia a la bruta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Núria Lucas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Tercer Temps

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 2 sípies de 800 g aprox.
  • 200 g ceba
  • 100 g pebrot vermell
  • 50 g mongeta tendra
  • 100 g patata
  • 100 g tomàquet madur
  • 100 g carxofes
  • 100 ml oli
  • sal i aigua

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba, tallada en juliana, en una cassola amb oli, a foc lent, fins que estigui cuita i de color caramel, aproximadament durant una hora.

Mentrestant, netegeu la sípia i talleu-la a daus. Després, afegiu-la a la ceba sofregida i deixeu-ho coure a foc viu. Quan la sípia estigui cuita, poseu-hi el pebrot tallat a tires, deixeu-ho coure un parell de minuts, poseu-hi el tomàquet tallat a quarts i les carxofes tallades a vuitens i deixeu-ho coure fins que el tomàquet estigui cuit. A continuació, poseu-hi les patates pelades i esqueixades i les mongetes tallades a tires, cobriu-ho tot amb aigua i deixeu-ho coure tot junt durant una hora. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, ja ho podeu servir amb la mateixa cassola.
Anar al contingut