Sípia a la bruta

Puntuació:

2,84 / 5

Categoria:
segons
Aliment principal:
peix
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (360 vots)

Ingredients

  • 2 sípies (un kg)
  • julivert
  • 2 alls
  • 6 tomàquets madurs
  • 2 cebes
  • 5/6 patates de mida mitjana
  • 1 got de vi blanc
  • pebre blanc
  • aigua
  • 1 fulla de llorer
  • oli d'oliva
  • allioli
  • 1 porció de xocolata negra ratllada (opcional)

Elaboració

Per començar, poseu la sípia en un cassó amb aigua freda i deixeu-la coure fins que arrenqui el bull.

Seguidament, talleu-la a daus, poseu-la en una cassola juntament amb la ceba tallada a daus, el tomàquet tallat a daus, els alls laminats, el llorer, les patates pelades i esqueixades, un raig d'oli, el vi blanc, el pebre i l'aigua, tapeu la cassola i deixeu-la coure.

Quan ja estigui cuita, afegiu-hi la xocolata picada, retireu-ho del foc, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar uns minuts.

I ja per acabar, poseu una mica d'allioli al fons del plat i poseu-hi les patates amb sípia a sobre i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.

Fotos de la recepta (1)

El restaurant

Infinit

Cuiner: David Contreras

Llibertat, 107-109. Vilanova i la Geltrú.

93 815 67 31

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    3780
    Vots rebuts:
    949072
    Comentaris rebuts:
    1187
    Seguidors:
    197