Senglar amb patates de Prades i figues generoses

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Guerrero
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barhaus, Tarragona

INGREDIENTS

  • 1 kg de porc senglar
  • 3 cebes
  • 1 branca de canyella
  • 500 g de patates de prades
  • 500 g de figues
  • 200 g de farina
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu els trossos de senglar i enfarineu-los.
Després, poseu-los en una cassola amb una mica d'oli, la canyella i les cebes tallades a tires molt fines. Incorporeu-hi el brou i deixeu-ho coure tapat durant una hora. A continuació, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos, i deixeu-ho coure quinze minuts més. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal. I ja, per acabar, emplateu-ho tot i decoreu el plat amb unes figues tallades a quarts i una mica de cibulet.
Anar al contingut