Senglar amb patates de Prades i figues generoses
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Guerrero
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barhaus, Tarragona
INGREDIENTS
- 1 kg de porc senglar
- 3 cebes
- 1 branca de canyella
- 500 g de patates de prades
- 500 g de figues
- 200 g de farina
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu els trossos de senglar i enfarineu-los.
Després, poseu-los en una cassola amb una mica d'oli, la canyella i les cebes tallades a tires molt fines. Incorporeu-hi el brou i deixeu-ho coure tapat durant una hora. A continuació, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos, i deixeu-ho coure quinze minuts més. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal. I ja, per acabar, emplateu-ho tot i decoreu el plat amb unes figues tallades a quarts i una mica de cibulet.
Després, poseu-los en una cassola amb una mica d'oli, la canyella i les cebes tallades a tires molt fines. Incorporeu-hi el brou i deixeu-ho coure tapat durant una hora. A continuació, afegiu-hi les patates pelades i tallades a trossos, i deixeu-ho coure quinze minuts més. Tot seguit, rectifiqueu-ho de sal. I ja, per acabar, emplateu-ho tot i decoreu el plat amb unes figues tallades a quarts i una mica de cibulet.