Secret ibèric amb castanyes i pinyons

Imatge recepta de Secret ibèric amb castanyes i pinyons
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Asín
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'únic porc que te propietats cardiovasculars és l'ibèric. S'ha demostrat que els porcs que s'alimenten exclusivament d'aglà presenten un alt contingut en àcids grassos monoinsaturats, greix característic de l'oli d'oliva, i el que li dona les seves propiAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de secret ibèric
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 1 fulla de llorer
  • 2 cullerades de pinyons
  • 1/4 kg de castanyes en almívar
  • 1 copa de conyac
  • 1/2 l de brou
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli salteu el secret, salpebrat i tallat a dauets.
Quan estigui daurat, retireu-lo i reserveu-lo i, a la mateixa cassola, sofregiu la pastanaga, el porro, la ceba, tot tallat a dauets, els alls i el llorer. Quan les verdures estiguin rosses, afegiu-hi el secret, el conyac i el brou i deixeu-ho coure durant uns 25 minuts. Seguidament, poseu-hi les castanyes i els pinyons i deixeu-ho coure durant 5 minuts més.I ja per acabar, emplateu el secret amb les verdues, les castanyes i els pinyons.
Anar al contingut