Sashimi tebi de gambetes al vapor de te verd

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Raurich
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Dos Palillos, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de gambetes vermelles
  • 3 cullerades de te oolong
  • 200 g d'aigua
  • algues fresques variades
  • pebre sansho
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una tetera el te oolong i l'aigua bullint, tapeu-la i deixeu-la infusionar durant 3 minuts.

Mentrestant, poseu les algues a la base de la vaporera, afegiu-hi les gambes pelades a sobre, poseu la vaporera sobre una cassola buida i calenta, aboqueu el te sobre les gambes, tapeu la vaporera i deixeu-ho escalfar durant uns 15 segons.

I ja per acabar, destapeu la vaporera, amaniu les gambes amb una mica de sal i pebre sansho i ja ho podeu servir.
Anar al contingut