Sashimi de salmó marinat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Shion Sano
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Kinoko, Solsona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El wasbi, és un rave verd picant que estimula la producció de saliva i facilita la digestióAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de salmó net d'espines i de la pell
  • 1 manat de cebes tendres
  • 2 pastanagues
  • 2 cogombres
  • 12 tomàquets cherry
  • sal
  • wasabi
  • Per a la salsa:
  • 30 cl d'oli d'oliva
  • 15 cl de suc de llimona
  • 15 cl de salsa de soja
  • 15 cl de vinagre d'arròs

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol l'oli d'oliva, el suc de llimona, la salsa de soja i el vinagre d'arròs, remeneu-ho bé, afegiu-hi el salmó tallat a làmines ben fines i deixeu-ho marinar durant 15 minuts.

Mentrestant, peleu la pastanaga, talleu-la a làmines fines, talleu les làmines per la meitat i torneu-les a tallar fent-ne tires ben fines. Seguidament, poseu-les en un bol amb aigua i deixeu-les en remull a la nevera. Després, peleu i talleu el cogombre de la mateixa manera, poseu-lo en un altre bol i deixeu-lo en remull a la nevera.

Tot seguit, talleu la ceba tendra també a tires ben fines, poseu-la en un bol amb aigua i sal i deixeu-la una estona en remull a la nevera.

Per fer el wasabi, poseu el wasabi en pols en un bol amb una mica d'aigua, barregeu-ho fins que tingui la textura que vulgueu i deixeu-lo reposar una estona amb el bol cap per avall.

I ja per acabar, emplateu el salmó, salseu-lo amb el suc de la maceració, poseu-hi els tomàquets cherry tallats per la meitat a sobre i les verduretes al costat i acompanyeu el plat amb una mica de wasabi.

Anar al contingut