Sardines amb verduretes saltades i reducció de taronja

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ivan Llopart
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Morros, Torredembarra
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les sardines, gracies al seu contingut en omega-3, ens ajuda a combatre l'excés de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 16 sardines
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1 culleradeta de cibulet
  • sal i oli
  • Per a la reducció:
  • 1/2 l de suc de taronja natural
  • 150 g de sucre moreno
  • 100 cl d'aigua
  • 50 ml de vinagre de xerès

PREPARACIÓ

Per fer la reducció de taronja, poseu en un cassó a foc suau el sucre moreno i l'aigua.
Quan s'hagi desfet, afegiu-hi el vinagre, remeneu-ho bé, afegiu-hi també el suc de taronja i deixeu-ho reduir durant una estona a foc suau.Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba, la pastanaga, el pebrot, el carbassó i el porro, tot tallat a la juliana. Quan estiguin ben dauradets, poseu-hi una mica de reducció de taronja, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les sardines ja netes i salades. I ja per acabar, emplateu les verduretes saltades, poseu-hi les sardines al voltant, salseu el plat amb la reducció de taronja i guarniu-lo amb una mica de cibulet picat.
Anar al contingut