Sardines amb salsa olivada
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 150 g d'olives negres d'Aragó de primer any (que no siguin mortes)
- 1 culleradeta d'orenga en fulla
- 1 culleradeta de tàperes picades
- 1 cullerada sopera de cogombres agredolços picadets
- 2 tomàquets d'amanir
- 3 tomàquets de pera
- 500 cc d'oli d'oliva verge extra
- 2 cebes tendres
- 1 rajolinet de vinagre de bóta
- 10 SARDINES DE PUTA MARE
PREPARACIÓ
1. Escaldeu i peleu els tomàquets. Netegeu-los de llavors i piqueu-los petits.
2. Traieu el pinyol de totes les olives.
3. Trossegeu la ceba grollerament.
4. Fiqueu tots els ingredients excepte les sardines , l'oli i el vinagre en el vas del túrmix i turbineu-ho fins a aconseguir una salsa fina. Afegiu l'oli i el vinagre i remeneu-ho, aquesta vegada, a ma.
5. Poseu-ho al punt de sal.
6. Netegeu les sardines. Saleu-les i feu-les a la planxa.
7. Talleu els tomàquets d'amanir en daus grossos per acompanyar.
8. Poseu les sardines i els tomàquets al plat i salseu-ho amb la salsa olivada.
2. Traieu el pinyol de totes les olives.
3. Trossegeu la ceba grollerament.
4. Fiqueu tots els ingredients excepte les sardines , l'oli i el vinagre en el vas del túrmix i turbineu-ho fins a aconseguir una salsa fina. Afegiu l'oli i el vinagre i remeneu-ho, aquesta vegada, a ma.
5. Poseu-ho al punt de sal.
6. Netegeu les sardines. Saleu-les i feu-les a la planxa.
7. Talleu els tomàquets d'amanir en daus grossos per acompanyar.
8. Poseu les sardines i els tomàquets al plat i salseu-ho amb la salsa olivada.