Sardines amb pesto

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
  • Informació nutricional
    -Obre

    La sardina és un peix blau, ric en omega-3 que ajuda a augmentar la fluïdesa de la sang i disminuir el risc d'arteriosclerosi i trombosiAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 20 sardines grosses
  • farina
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • 4 patates Mona Lisa
  • Per a la salsa de pesto:
  • 1 manat d'alfàbrega
  • formatge de Parma
  • 1 gra d'all
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli abundant i ben calent fregiu les patates ja pelades, tallades a tires i salades. Quan estiguin rosses, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent.

A continuació, obriu les sardines pel mig, netegeu-les d'espines, tanqueu-les, salpebreu-les, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli abundant fins que estiguin dauradetes.

Per fer el pesto, poseu en un bol l'alfàbrega, el formatge de Parma ratllat, l'all, la sal, el pebre i l'oli i tritureu-ho tot amb el túrmix. Tot seguit, farciu les sardines amb el pesto.

I ja per acabar, emplateu les patates fregides i poseu-hi les sardines al costat.
Anar al contingut