Sardines amanides
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 xicòria
- 4 minipatates amb pell
- 4 sardines fresques
- 2 tomàquets italians assecats i conservats en oli d'oliva
- oli dels tomàquets assecats
- 1 culleradeta de pasta d'olives arbequines
- sal
- pebre
- 2 ravenets vermells picants
PREPARACIÓ
1. Feu bullir les patates en un cassó amb aigua i sal.
2. Després, comenceu a fer la marinada amb la pasta de les olives arbequines, els ravenets picats, l'oli dels tomàquets, els tomàquets sense pell i talladets ben petits.
3. Afegiu-hi la xicòria tallada, sense la part més blanca perquè és més amargant.
4. I, quan les patates siguin cuites, peleu-les i talleu-les a rodanxes per fer de base del plat.
5. Coeu les sardines a la planxa amb el seu greix.
6. Netegeu les sardines per treure'n els filets, poseu-los damunt de les patates i amaniu-ho tot amb la marinada
2. Després, comenceu a fer la marinada amb la pasta de les olives arbequines, els ravenets picats, l'oli dels tomàquets, els tomàquets sense pell i talladets ben petits.
3. Afegiu-hi la xicòria tallada, sense la part més blanca perquè és més amargant.
4. I, quan les patates siguin cuites, peleu-les i talleu-les a rodanxes per fer de base del plat.
5. Coeu les sardines a la planxa amb el seu greix.
6. Netegeu les sardines per treure'n els filets, poseu-los damunt de les patates i amaniu-ho tot amb la marinada