Sardines amanides

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 xicòria
  • 4 minipatates amb pell
  • 4 sardines fresques
  • 2 tomàquets italians assecats i conservats en oli d'oliva
  • oli dels tomàquets assecats
  • 1 culleradeta de pasta d'olives arbequines
  • sal
  • pebre
  • 2 ravenets vermells picants

PREPARACIÓ

1. Feu bullir les patates en un cassó amb aigua i sal.
2. Després, comenceu a fer la marinada amb la pasta de les olives arbequines, els ravenets picats, l'oli dels tomàquets, els tomàquets sense pell i talladets ben petits.
3. Afegiu-hi la xicòria tallada, sense la part més blanca perquè és més amargant.
4. I, quan les patates siguin cuites, peleu-les i talleu-les a rodanxes per fer de base del plat.
5. Coeu les sardines a la planxa amb el seu greix.
6. Netegeu les sardines per treure'n els filets, poseu-los damunt de les patates i amaniu-ho tot amb la marinada
Anar al contingut