Samfaina amb botifarra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Remei Gimeno
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa

INGREDIENTS

  • 2 cebes tendres
  • 1 all
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 1 pebrot vermell
  • 3 pebrots verds
  • 500 g de tomàquets madurs
  • 4 botifarres
  • oli i sal
  • un polsim de sucre (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la ceba tendra tallada a daus i l'all laminat durant uns minuts.

Seguidament, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi l'albergínia tallada a daus, deixeu-ho coure uns minuts més, poseu-hi el pebrot vermell, els pebrots verds i el carbassó, tot tallat a daus, i deixeu-ho coure una estona.

Després, afegiu-hi el tomàquet triturat i rectificat de sucre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona més.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu la botifarra.

A continuació, poseu la botifarra a la cassola de la samfaina i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu la samfaina i poseu-hi la botifarra al costat.
Anar al contingut