Saltejat de trompetes de la mort

Puntuació:

2,87 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
bolets
Dificultat:
baixa
Temps d’elaboració:

Puntua (310 vots)

Ingredients

  • 500 grs. de trompetes de la mort
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • all
  • julivert
  • Una cullerada de fruits secs mòlts (ametlles, avellanes, nous, pinyons)
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre
  • Un gotet de vi blanc

Elaboració

Netejar i tallar els bolets a trossos.

En una paella amb oli fer un sofregit amb la ceba, el porro, la pastanaga, l'all i el julivert, tot ben picadet.

Afegir el vi blanc i, quan estigui evaporat, posar-hi els fruits secs mòlts: ametlles, avellanes, nous i pinyons.

Donar unes voltes i posar els bolets. Salpebrar, remanar i coure a foc baix.

Emplatar i llestos per servir.

Bon profit!

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (4)

  • 29/10/2010 12:25:13 Marca com a ofensiu

    Ahir en vaig comprar, les farè aquesta nit!

  • 28/10/2010 15:48:52 Marca com a ofensiu

    Ep!!! M'encanten les trompetes de la mort. Ara em faria un bon plat, tot i que acabo de dinar..heheh. Petonàs!

  • 27/10/2010 18:19:55 Marca com a ofensiu

    Hola Erica, benvinguda al club. Doncs si les hidrates quedaran igual de bones. Espero que t'agradin, ja m'ho diràs.

  • Erica

    Erica diu:

    27/10/2010 18:07:10 Marca com a ofensiu

    Hola Carminafm! Divendres em van regalar un munt de trompetes de la mort. Mai n'he cuinat ni tampoc n'he menjat. Però he estat buscant receptes i he vist les teves (aquesta i la de pizza). Totes dues m'agraden, i com que en tinc moltes, aprofitaré per fer les dues. Ja les tinc assecades, però les hidrataré i procediré igual que dius. També quedaran bé així, oi? Moltes gràcies.

Recepta de:
Plat preferit:
cap en particular
Receptes publicades:
91
Vots rebuts:
31361
Comentaris rebuts:
317
Seguidors:
20