Saltejat de bolets
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Saltejat de bolets
- (per a 2 persones)
- 2 ous
- 1 botifarra negra
- cansalada del coll
- bolets variats: peus de rata
- trompetes de la mort
- rovellons
- rossinyols
- ceps
- ous de reig
- llenegues
PREPARACIÓ
1. Tallem els bolets a trossets no gaire petits, i els fem fregir en una paella.
2. Fregim uns trossos grossos de cansalada, només la part magre, i la botifarra negra.
3. Piquem una mica d'all i julivert i n'afegim a la paella dels bolets.
4. Fem dos buits a la paella on tenim els bolets i hi afegim en cadascun un ou. Els fregim.
5. Ja ho tenim, ara només cal que ho emplatem tot: els bolets, la cansalada i la botifarra.
* L'Isma i el Nando us proposen tres vins per acompanyar aquests plats: Pas Curtel (del 2004), Mas Collet (del Montsant, també del 2004) i un Geol.
2. Fregim uns trossos grossos de cansalada, només la part magre, i la botifarra negra.
3. Piquem una mica d'all i julivert i n'afegim a la paella dels bolets.
4. Fem dos buits a la paella on tenim els bolets i hi afegim en cadascun un ou. Els fregim.
5. Ja ho tenim, ara només cal que ho emplatem tot: els bolets, la cansalada i la botifarra.
* L'Isma i el Nando us proposen tres vins per acompanyar aquests plats: Pas Curtel (del 2004), Mas Collet (del Montsant, també del 2004) i un Geol.