Saltat de verdures amb sípia

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marta Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: St. Rémy, Barcelona

INGREDIENTS

  • 250 g de sípia
  • 2 carxofes
  • 150 g de mongeta tendra
  • 4 tirabecs
  • 4 espàrrecs
  • 2 cebes tendres
  • 2 alls tendres
  • 2 pastanagues
  • 4 ramets de bròquil
  • 1 tomàquet
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 copa de vi blanc
  • sal, pebre

PREPARACIÓ

Talleu a tires la sípia, la ceba tendra i l'all tendre i salteu-ho en una paella amb oli.
Mentrestant, escaldeu les altres verdures (la pastanaga i la mongeta tallades a tires, els tirabecs, els espàrrecs i el bròquil) amb aigua bullent i sal durant 2 minuts. Tireu un raig de vi blanc a la paella i deixeu-ho reduir. Després incorporeu-hi les verdures (prèviament escorregudes) i les carxofes (que ja tindreu bullides). Salpebreu-ho, afegiu-hi un raig d'oli i deixeu el saltat al foc fins que les verdures estiguin ben calentes. Just abans de servir-ho, tireu-hi el tomàquet tallat per la meitat. Finalment, serviu el saltat amb un raig d'oli d'oliva verge .
Anar al contingut