Saltat de patata i mongeta
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Saltat de patata i mongeta
- 400 g de mongeta tendra perona
- 600 g de patates baby bullides
- 2 cullerades de greix d'ànec
- fulles de menta fresca
PREPARACIÓ
1. Escalfem una paella i hi desfem el greix d'ànec.
2. Salem les patates i les daurem a la paella.
3. Piquem la menta i la reservem.
4. Quan les patates comencin a daurar-se, hi afegim les mongetes tendres tallades a quadradets.
5. Afegim a la paella la menta picada i ho saltem tot plegat. Ja ho podem emplatar.
2. Salem les patates i les daurem a la paella.
3. Piquem la menta i la reservem.
4. Quan les patates comencin a daurar-se, hi afegim les mongetes tendres tallades a quadradets.
5. Afegim a la paella la menta picada i ho saltem tot plegat. Ja ho podem emplatar.